Bedankt voor de Zorg! Lunch & Link

Op donderdag 28 maart organiseerden we voor alle zorg- en welzijnsactoren een ongedwongen netwerklunch, om de professionals die zich dagelijks inzetten voor de burger van een welgemeende dankjewel te voorzien. Ook boden we de opportuniteit om met andere beroepsgroepen contact te leggen. Als eerstelijnszone ondersteunen en faciliteren wij geëngageerde zorgactoren, interprofessionele en intersectorale samenwerking in het streven naar een sterke eerste lijn die kwaliteitsvol, toegankelijk en rechtvaardig is voor elke burger.

Om netwerkmogelijkheden te bevorderen en drempels te verlagen, kozen we ervoor elke beroepsgroep te voorzien van een eigen kleur op het naamkaartje, waardoor de aanwezigen gemakkelijk verbindingen konden leggen.

Voor de lunch werd er samengewerkt met maatwerkbedrijf Aarova. Ze voorzagen ons van huisgemaakte soep & wraps. Een superlekkere en gezonde maaltijd terwijl we bijdragen aan het ondersteunen van lokale bedrijven en het bevorderen van inclusiviteit!

Eerstelijnszone Vlaamse Ardennen biedt aan iedere professional in onze regio de mogelijkheid hun netwerk uit te breiden over de beroepsgroepen heen.

grote groep mensen die met elkaar aan het netwerken zijn

Bedankt aan iedereen om zo talrijk aanwezig te zijn!