Activiteiten voor mantelzorgers

  • 23 november 2020

Activiteiten voor mantelzorgers en zorgvragers

Wegens de snelle stijging van het coronavirus zijn al onze fysieke activiteiten geannuleerd tot zeker 13/12/2020. Voor mantelzorgers kan dit een moeilijke tijd zijn. Een tijd waarin net veel ondersteuning wegvalt. We zetten daarom in op online ondersteuning.

Digitale praatgroepen voor mantelzorgers
Met onze digitale praatgroepen willen we niet enkel een veilig alternatief bieden in tijden van corona, maar willen we ook de kans geven aan mantelzorgers die het druk hebben om deel te kunnen nemen aan praatgroepen. We hopen zo een luisterend oor te kunnen bieden, onze eigen expertise te delen, maar vooral mantelzorgers en hun gedeelde ervaringen samen te brengen. Elke praatgroep focust op een thema dat je als mantelzorger nauw aan het hart kan liggen.

Hoe deelnemen aan een digitale praatgroep?  

Heb je internetverbinding en een computer, laptop, tablet of smartphone? Dan kan je deelnemen aan de online praatgroepen. Je gebruikt best Google Chrome als browser. Je kan ook voor meerdere sessies inschrijven. Na inschrijving ontvang je  alle informatie en een link waarmee je aan de praatgroep kan deelnemen. Je kan ook hier onze handleiding raadplegen.

Voor verdere vragen zijn we steeds bereikbaar om te helpen!

Je kan onze digitale praatgroepen en alle nodige informatie terugvinden in onderstaande kalender.

Ben je op zoek naar andere ondersteuning die coronaproof is? Bekijk dan onze pagina ‘meer coronaproof ondersteuning’.

Meer informatie:

Activiteiten voor mantelzorgers en zorgvragers - Coponcho