Bedanking medewerkers vaccinatiecentra

  • 16 juni 2021

De vaccinatiecampagne draait nu al een tijdje op volle toeren, met deze week als absolute piekweek qua aantal te plaatsen vaccins: 9.990 (6.540 in Menen-Wervik en 3.450 in Wevelgem). Dit leek ons ook het geschikte moment om al onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en engagement. Het is dankzij hen dat onze Vaccinatiecentra in Wevelgem en Menen-Wervik zo vlot draaien en onze vaccinatiegraad relatief hoog ligt.

We hebben momenteel nog steeds een grote groep aan mensen die we kunnen inschakelen binnen onze centra: voor Wevelgem een groep van 364 mensen. Voor Menen-Wervik een groep van 492 mensen, waarvan er al 360 effectief zijn ingeschakeld. Het overgrote deel van die mensen komt als vrijwilliger helpen in onze centra, wat nogmaals aantoont dat we binnen onze regio sterk scoren op vlak van solidariteit en engagement.

Om iedereen te bedanken (zowel medisch als niet-medisch, zowel vrijwilligers als professionelen…) voorzien we een leuke drinkfles met het logo van de ELZ + de wel te verstane boodschap: “Ik ben een held”

 

 

Drinkflessen