Ben jij op zoek naar (medisch geschoolde) vrijwilligers of betaalde medewerkers?

  • 21 september 2021

Het vaccinatiecentrum Gent kon rekenen op het enthousiasme van meer dan 1000 medische medewerkers en vrijwilligers. Verpleegkundigen, artsen en apothekers sprongen buiten de werkuren bij; zorgverleners met pensioen herontdekten hun passie voor zorg. De sluiting van het vaccinatiecentrum is in zicht en we laten deze capaciteit aan helpende handen voor zorg en welzijn in Gent niet verloren gaan.

Heb jij nood aan extra vrijwilligers of (deeltijdse) betaalde medewerkers met of zonder medisch profiel? Plaats dan zeker een vacature online, zodat dit potentieel aan extra krachten de weg vindt naar jouw organisatie.

Een vrijwilligersvacature online plaatsen kan op het nieuwe vrijwilligerspunt Gent. De website wijst zichzelf uit. Extra ondersteuning vind je terug in de handleiding of tijdens een digitale workshop rond het gebruik van de website op 22 of 23/9.

Een vacature voor betaalde medewerkers online plaatsen kan uiteraard via de gebruikelijke databanken (vb. VDAB, …)  of via een uitzendkantoor in Gent. Tip: vele medewerkers klusten maar enkele uren per week bij in het vaccinatiecentrum en zijn dus niet op zoek naar een fulltime tweede job. Het is dus interessant om hiermee rekening te houden.

We roepen de medewerkers van het vaccinatiecentrum binnenkort op om hun engagement verder te zetten in de zorg- en welzijnssector in Gent en verwijzen hen door naar de hierboven vermelde kanalen.

Hopelijk kunnen zij jouw organisatie versterken!