Beschermingsmateriaal ELZ Kemp en Duin

Beschermingsmateriaal
Indien zelfstandige hulpverleners binnen onze regio problemen hebben met toegang tot beschermingsmateriaal (chirurgische/FFP2 mondmaskers, alcoholgel of andere ontsmettingsproducten, beschermingspakken,…), dan kan dit gemeld worden aan ELZ Kemp en Duin via info@elzkempenduin.be.
Wij helpen graag zoeken naar een oplossing in samenwerking met alle lokale besturen van de hele regio, d.w.z. Bree, Oudsbergen, Genk, As, Zutendaal!
Indien je werkt voor een beroepsorganisatie, gelieve dan eerste contact op te nemen met hen. Zij kunnen als organisatie contact opnemen met ons om oplossingen te zoeken.

Voor zij die reeds bestellingen plaatsten, u ontvangt zo spoedig mogelijk een update hierover in uw mailbox.
 

Zelfgemaakte mondmaskers
Vele organisaties in onze regio maken vrijwillig zelfgemaakte mondmaskers. Deze worden centraal verzameld per regio. Wil je hier als hulpverlener gebruik van maken? Laat het ons zeker weten!
Wil je zelf aan de slag gaan? Je vindt alle richtlijnen omtrent het maken van een mondmasker op www.maakjemondmasker.be. Met dank aan de corona denktank!

Waar en hoe aanbieden aan jouw regio? Vanaf maandagmiddag 30 maart zal een container te vinden zijn aan het stadhuis van Genk voor inlevering. Er volgen nog inleverpunten binnen onze eerstelijnszone. Deze zullen worden aangevuld op onze website.