Bewegen Op Verwijzing zorgregio Brasschaat

Noorderkempen is in 2017 gestart met het project ‘Bewegen Op Verwijzing’, een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven en met steun van de Vlaamse overheid. Dankzij dit project kunnen de huisartsen inwoners van regio Noorderkempen met een gezondheidsrisico doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. Die coach helpt de doorverwezen patiënten om meer te bewegen. 

Gemeentes

  • Brasschaat
  • Essen
  • Kalmthout
  • Kapellen
  • Wuustwezel 

Sven Marien

BOV-coach Wuustwezel-Brasschaat

Als je Beweging Op Verwijzing-coach zal ik mij 100% inzetten, dat bewegen ook jouw passie wordt. Bewegen maakt je gelukkig, zelfzeker en gezonder. Maak snel een afspraak en ervaar de kracht van bewegen.

Baldwin Sondervan

BOV-coach Kalmthout - Essen

"Leven is bewegen, bewegen is leven" Verantwoord bewegen en sporten loopt als een rode draad door mijn leven. Ik wil graag mensen inspireren en motiveren om gezond te bewegen. Weet je niet goed hoe of ervaar je drempels ? Ik ga graag samen met jou op pad om je in beweging te zetten.

Veerle Van Leuven

BOV-coach Kapellen -Brasschaat

Wil jij graag actiever worden of bewegen in je buurt? Maak dan zeker een afspraak, dan gaan we samen op zoek naar een aangepaste activiteit die we in je dagelijks leven kunnen verwerken.