Complimentenkaartjes n.a.v. complimentendag

  • 5 februari 2021

Wist je dat het op 1 maart ‘complimentendag’ is?

Wij vinden dit een ideaal moment om jou en je medewerkers een compliment te geven. Een bedanking voor alle inzet het afgelopen jaar. Want terwijl het land en het leven werd stil gelegd, ging de zorg onverminderd verder. Eerst met applaus, daarna zonder, maar daarom niet minder. Nu de vaccinatie is gestart, kijken we met een hoopvolle blik naar  de toekomst. Het wordt beter, dat weten we nu wel zeker.

We komen ook op het punt om terug te blikken, achterom te kijken naar wie er niet meer is, zien dat je bewoners/gebruikers hun veerkracht ook is aangetast, beseffen dat jij en je medewerkers al een heel jaar lang aan een hoog tempo bezig zijn, …

Een compliment is op zijn plaats!

Daarom willen wij deze complimentendag niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen dit compliment koppelen aan het signaal dat ook zorgverleners af en toe nood hebben aan ‘verzorgd worden’. We willen de drempel om hulp te vragen of er over te praten, verlagen.

De Eerstelijnszones en Logo vzw van regio Waas en Dender bieden jou voor deze complimentendag postkaartjes aan voor al jouw personeel. Op de achterzijde maken we de link naar enkele hulplijnen. En is er plaats om als collega of leidinggevende een persoonlijke boodschap te schrijven. De afscheurstrook kan de ontvanger dan weer gebruiken om op zijn/haar beurt iemand een compliment te geven.

Bestel jouw complimentenkaartjes

Maak jij er in jouw voorziening op die dag of in die periode een moment van om elkaar te ondersteunen? Wil jij de drempel naar ‘hulp vragen’ verlagen? Ieders veerkracht heeft het hard te verduren in deze tijden. Maar met deze postkaart willen we die van jou en je medewerkers een klein duwtje in de rug geven!

Zorgorganisaties en zorgverleners kunnen complimentenkaarten bestellen via dit bestelformulier. Dit kan nog tot dinsdag 9 februari 12u. De kostprijs bedraagt €5 per pakket van 50 kaarten.

Elke residentiële voorziening (WZC, VAPH, bijzondere jeugdzorg) van de regio Waas en Dender krijgt gratis postkaartjes voor het personeel.