Alles over covid-19

De situatie betreffende covid-19 verandert snel. Alle informatie betreffende het virus, de actuele situatie, de maatregelen, etc. kan u hier terugvinden.

Vaccinatiecentrum Maasland

Het vaccinatiecentrum Maasland aan de Europalaan 157 D in Dilsen-Stokkem (kruispunt Europalaan/Pannenhuisstraat)

Vaccinatiecentrum Maasland hanteert tot het einde van 2022 volgende vaccinatiemomenten tussen 16 en 19 uur voor een boosterprik met het nieuwe Pfizer-vaccin:

  • Week 48: dinsdag 29/11
  • Week 50: vrijdag 16/12
  • Week 51: dinsdag 20/12

Er zijn aangepaste vaccins voor kinderen tot 12 jaar, jongeren tot 18 jaar die graag een booster krijgen én mensen die alsnog willen starten met de basisvaccinatie.

Ook personen die om medische of persoonlijke redenen liever het Johnson-vaccin ontvangen als boosterprik mogen ons contacteren voor een afspraak.

Het callcenter is bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 13 uur via 089 27 17 00. Je kan het vaccinatiecentrum ook per e-mail bereiken via vaccinatiecentrum@elzmaasland.be

Uitgebreide info rond vaccineren vind je op www.laatjevaccineren.be.

Vaccinatie Covid-19 via apotheker of huisarts

Hebt u nog recht op een vaccin en kon u deze eerder nog niet halen? Dan kunt u zich op 13 december laten vaccineren bij een apotheek of huisarts in uw buurt. Neem voor meer info contact op met uw huisarts of kijk op www.apotheek.be, daar kan u nagaan welke apotheek in uw buurt mag vaccineren tegen Covid-19.