Demo "omgaan met verbale agressie"

Datum:
Locatie: Hotel Pullman Brussels Centre Midi
Toevoegen aan persoonlijke kalender

De irritaties omwille van de vele en wisselende corona maatregelen blijven groot en de lontjes blijken nu nog korter dan vroeger. Sommige van uw medewerkers hebben ongetwijfeld al te maken gehad met weerstand in deze stressvolle situaties, in levende lijve of aan de telefoon. Het is niet altijd gemakkelijk om daar mee om te gaan. Daarom willen wij ze met onze training ‘omgaan met verbale agressie' de tools aanreiken om hen beter in staat te stellen dergelijk ongewenst gedrag zoveel mogelijk te vermijden of te stoppen.

 

Tijdens een gratis demo willen wij u graag laten kennis maken met de manier waarop wij onze trainingen geven en welke leerprincipes we hanteren. Ook de meerwaarde van het oefenen met een professionele acteur komt aan bod. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe wij trainingstrajecten op maat ontwikkelen, met als doel de weerbaarheid van uw medewerkers in moeilijkere situaties te versterken.

 

We nodigen u daarom graag uit als directie, HR verantwoordelijke, L&D professional, preventieadviseur, security manager of teamleader voor een gratis sessie op maandag 29 november 2021 van 14u tot 17u in Hotel Pullman Brussels Centre Midi. Het hotel bevindt zich in het Zuidstation te Brussel. Komt u toch met de wagen dan kan u gebruik maken van de betaalparking. We ontvangen u graag met koffie vanaf 13.30u. 

 

Na deze demo kan u zich beter een oordeel vormen of deze opleiding ook voor uw organisatie nuttig zou kunnen zijn. Om praktische redenen kan slechts één persoon per onderneming deelnemen.

Aarzel niet om online in te schrijven via: http://www.crimecontrol.be/nl/agenda