Op woensdag 1 februari 2023 vond het eerste netwerkevent van Eerstelijnszone Zuidoost Hageland plaats. Met bijna 30 standen en meer dan 250 tevreden bezoekers was 'Wegwijs in ELZOH' een enorm succes.

'Wegwijs in ELZOH' bracht zorg en welzijn in Zuidoost Hageland letterlijk samen. Op onze combinatie van een nieuwjaarsreceptie en een netwerkbeurs konden professionals uit gezondheid en welzijn immers kennis maken met elkaar en elkaars werking.

Op bijna 30 standen werden de bezoekers wegwijs gemaakt in het aanbod in de eerste lijn in Zuidoost Hageland. Maar niet enkel het eigen aanbod werd toegelicht. Aan elke stand vernamen de bezoekers ook meer over de samenwerkingen van die organisatie of beroepsgroep met ELZOH en de projecten in onze eerstelijnszone waarbij ze betrokken zijn.

Met 30 standhouders en meer dan 250 bezoekers kunnen we van een groot succes spreken. Maar ook het bewijs dat gezondheid- en welzijnspartners, samen met de lokale besturen nood hebben aan netwerking om zich samen in te zetten voor personen met een zorg- en ondersteuningsnood.

Ine Tombeur, voorzitter ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH
Wegwijs in ELZOH

Was jij erbij?

We kregen al heel wat fijne reacties, maar willen ons event graag evalueren.

Meer over Wegwijs in ELZOH

Op woensdag 1 februari 2023 vond het eerste netwerkevent van Eerstelijnszone Zuidoost Hageland plaats. Met bijna 30 standen en meer dan 250 tevreden bezoekers was 'Wegwijs in ELZOH' een enorm succes. Herbeleef het met onze fotoreportage ...

De photobooth op Wegwijs in ELZOH leverde enkele mooie kiekjes op. De bezoekers kregen ook een strookje met 3 foto's mee naar huis (of kantoor) als aandenken aan het event.

Zuidoost Hageland (ELZOH)

Wat betekent ELZOH voor jou? DB-leden Anneleen en Ilke en stafmedewerkers Anneleen en Melissa leggen het kort uit. Meer weten? Kom ...

Zuidoost Hageland (ELZOH)

ELZOH staat voor Eerstelijnszone Zuidoost Hageland. Onze voorzitter Ine Tombeur laat je nu al kort kennismaken met ons en nodigt ...

Zuidoost Hageland (ELZOH), Kringwerking, Interdisciplinair samenwerken

Achter de schermen zijn we volop bezig met Wegwijs in ELZOH. Het eerste netwerkevent van onze eerstelijnszone. We nodigen je graag ...

Geen traditionele nieuwjaarsreceptie voor ELZOH, wel een heuse ELZOH-beurs. Op 1 februari 2023 nodigen wij al onze partners uit in de Manege om elkaar en elkaars werking te leren kennen tijdens onze informatiebeurs 'Wegwijs in ELZOH' voor de eerstelijn in Zuidoost Hageland. Naast infostandjes, voorzien we natuurlijk ook wat lekkers en heel wat ruimte om te netwerken.