Maatschappelijk verantwoord

Vertrouwen

Vrijheid

Respect

Vaccinatiecentrum Schelde & Leie 

Alle 80-plussers in Vlaanderen kregen de kans om nog voor de zomer een tweede boostervaccin tegen het COVID-19 virus te krijgen. Vaccinatiecentrum Schelde en Leie gaat tijdens de zomer opnieuw in waakstand. In het najaar volgt een nieuwe vaccinatiecampagne waarbij 65-plussers, immuungecompromiteerden en mensen uit de zorgsector aanbevolen worden om een extra booster te nemen. Daarnaast krijgen de 18 tot 65-jarigen ook de mogelijkheid om zich opnieuw te laten vaccineren. 

Voor vragen en inlichtingen kan je terecht bij het callcenter op het nummer 09 381 95 30.

Nieuws

bewegen op verwijzing

Gezocht: Twee Bewegen Op Verwijzing-coaches in ELZ Schelde en Leie

Ben je gebeten om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen? Wil je graag BOV-coach worden binnen onze eerstelijnszone?

Gezondheids- en welzijnsbevorderend activiteitenoverzicht van de diverse mutualiteiten op maat van jouw patiënten/cliënten

Wist je dat de verschillende mutualiteiten interessante infosessies, workshops, webinars en cursussen organiseren over de meest uiteenlopende gezondheids- en...

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid  - samen veerkrachtig logo

DOE MEE ALS ORGANISATIE AAN DE 10-DAAGSE VAN DE GEESTELIJKE GEZONDHEID!

Tussen 1 en 10 oktober zetten we samen het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker.

Vormingsaanbod Dementie.jpg

Ontdek het Vormingsaanbod Dementie 2022-2023 van Expertisecentrum Dementie Vlaanderen

Verbreden, Verdiepen, Verrijken. Voor elk wat wils. Daar gaan we voor in het nieuwe vormingsaanbod van de Expertisecentra Dementie in Vlaanderen en Brussel.

Zoek zorgverleners in jouw zone