Herfstbooster om bescherming tegen COVID-19 te versterken

De vaccinatiecampagne start op 12 september voor de 65-plussers, mensen met immuniteitsproblemen vanaf 12 jaar en zorgverstrekkers. Daarna krijgen alle 18- tot 64-jarigen de kans om zich te laten vaccineren.

De eerste uitnodigingen gaan eind augustus de deur uit, volgens leeftijd. Met je uitnodiging kan je online of via het callcenter (09 381 95 30) een afspraak maken.  Het callcenter is op weekdagen terug bereikbaar tijdens de namiddag: van maandag tot vrijdag van 9 – 12 u en van 14 – 17 u.

Gezocht: medewerkers met een medisch profiel om de vragenlijsten af te nemen en om te vaccineren. Wil je graag je steentje bijdragen, dan kan je je registeren.

Nieuws

Dementiezorg in de kijker

Op zoek naar opleidingen over dementie? Of naar lokale initiatieven voor mantelzorgers van personen met dementie?

Update uitrol conventie psychologische functies in ELZ Schelde en Leie 

In de zomermaanden heeft het team van de conventie psychologische functies in de eerstelijn niet stilgezeten: ondertussen zijn er meer dan 300 psychologen...

EU-navigate

Hoe kunnen thuiswonende ouderen met kanker in uw regio bijkomend ondersteund worden, zodat zij en hun mantelzorger sterker in hun schoenen staan?

Vrijwilligers / medewerkers gezocht voor de herfstcampagne Covid-19 vaccinatie

Het succes van onze vaccinatiecampagne is afhankelijk van elke vrijwilliger en medewerker om deze tot een goed einde te brengen.

Zoek zorgverleners in jouw zone