OPROEP: kandidaturen ELZA 2023

Wie wint de ELZA’s 2023?

Eerstelijnszone Dender zoekt kandidaten voor de ELZA 2023. Met deze award tonen wij onze waardering voor personen en organisaties uit onze regio die het voorbije jaar het verschil gemaakt hebben binnen zorg en welzijn.

We reiken deze keer 1 award uit.

Elke kandidatuur wordt geëvalueerd aan de hand van volgende criteria:

  1. Innovatie: hoe vernieuwend is je project?
  2. Verbinding: op welke manier brengt je project mensen of organisaties samen?
  3. Impact: slaag je er in je doelgroep te bereiken? Welk effect heeft je project op hen?
  4. Duurzaamheid: hoe word je project geïmplementeerd? Blijft het verder bestaan?
  5. Inclusiviteit: hoe draagt je project er toe bij dat iedereen kan en mag meedoen, erbij kan horen?

Wie maakt kans?

Iedereen die een in het oog springend project realiseerde binnen zorg en welzijn. Dat kan zowel klein- als grootschalig zijn.

Kandidaten kunnen voordragen worden door iemand uit hun naaste omgeving, vrienden, collega’s, cliënten, enz. Je kan uiteraard ook je eigen organisatie voordragen als kandidaat.

Hoe verloopt het?

  • Van 9 november tot en met 15 januari 2024 kan je je kandidaat stellen of iemand anders voordragen. Dat doe je door een kort smartphonefilmpje van max. 3 minuten te sturen naar elza@elzdender.be

Je zegt minimaal wie je bent, welk project je nomineert en waarom je dat doet. Leg ook kort uit wat de geldprijs voor je project kan betekenen.

  • Onze professionele jury – bestaande uit de winnaars van vorig jaar en de leden van de ELZ-werkgroep Communicatie – kiest de winnaar. Over de beslissing is geen communicatie mogelijk.
  • Op de nieuwjaarsreceptie van ELZ Dender wordt de winnaar bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

Nieuw is dat aan de ELZA een mooie geldprijs van 1.000 euro verbonden is. Hiermee kan je je project een extra boost geven!