Extra prikmoment Johnson & Johnson

 • 30 juni 2021

Ben jij 18+ en ben je nog niet langs de gewone weg uitgenodigd voor een vaccinatie, dan willen wij jou bij de start van de zomer alsnog de kans geven om met één prik Johnson en Johnson veilig de zomer in te gaan!

Op volgende dagen gaan wij extra vaccinatiemomenten met J&J inplannen:

 • Vaccinatiecentrum Hamme: donderdag 1 juli tussen 13u en 16u30
 • Vaccinatiecentrum Appels: vrijdag 2 en zaterdag 3 juli tussen 8u en 12u en tussen 13u en 16u30

OPGELET: uitnodigingen voor deze extra vaccinatiemomenten zullen enkel en alleen via QVAX gebeuren!

Hoe ga je hiervoor te werk?

 1. Registreer je online via QVAX.be
 2. Iedereen die ouder is dan 18 jaar én nog geen uitnodiging heeft ontvangen kan zich vrijwillig kandidaat stellen om opgeroepen te worden voor een vaccinatie met het Johnson en Johnson vaccin.
 3. Je vult een aantal gegevens in: naam, rijksregisternummer, e-mail en telefoonnummer.
 4. Je duidt aan dat je beschikbaar bent op bovenstaande momenten om snel naar het vaccinatiecentrum te gaan.
 5. Het vaccinatiecentrum stuurt via QVAX een sms en e-mail naar de geregistreerde kandidaten.
 6. De oproepen gaan eerst naar de oudste mensen. Het is dus niet zo dat wie zich eerst heeft ingeschreven, eerst opgeroepen zal worden.
 7. Krijg je een sms en/of-email? Dan moet je bevestigen dat je snel naar het vaccinatiecentrum zal komen. Als je niet op tijd reageert, heb je je kans gemist en wordt de volgende persoon op de reservelijst opgeroepen.
 8. Zodra je bevestigt, zal je online doorgestuurd worden naar een reservatiesysteem om een afspraak te maken hoe laat precies je in het vaccinatiecentrum verwacht wordt voor je vaccinatie.
 9. Als je niet lukt om zelf online je afspraak te maken, kan je ook bellen naar de helpdesk van je vaccinatiecentrum om je te helpen: 0800 99 502
 10. Als je niet of te laat reageert op een oproep, vervalt ook je inschrijving op de reservelijst en moet je je opnieuw inschrijven.

Wij roepen elke burger op om 18+ jongeren in hun vrienden/familiekring, die nog niet zijn uitgenodigd, hieromtrent aan te spreken en te informeren. Wij hebben voor deze extra prikmomenten ongeveer 1200 vaccins ter beschikking. Op dit moment hebben we slechts een beperkt aantal geregistreerde kandidaten over in QVAX … het zou zonde zijn om deze unieke kans te laten schieten.