Forumdag - Huis van het Kind - De Kroon

Datum:
Locatie: Dendermonde
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Huis van het Kind - De Kroon nodigt u uit op een forumdag op 07 oktober in Dendermonde. Bekijk hieronder de verschillende sessies en schrijf u snel in!

Praktisch

Er is keuze uit deze sessies:

  • ‘Aan de slag met het Lokaal Loket Kinderopvang’

Jolien Malfliet (LLK) leert jullie de kneepjes van het vak om met het platform Opvang.Vlaanderen aan de slag te gaan. Na deze praktische workshop heeft opvang zoeken in Dendermonde geen geheimen meer voor jou!

Campus De Kroon, Kroonveldlaan 40

  • ‘Wegwijs in de digitale rechtenverkenner’

Deze zomer werd de digitale rechtenverkenner gelanceerd. Wies Dierickx (coördinator kinderarmoede) laat jullie kennismaken met dit platform.

Zaal Helleput, Belgica BiS, Kerkstraat 115

  • ‘Werken met vrijwilligers in een samenwerkingsverband’

Tijdens deze intervisiesessie denken we na over hoe we ons vrijwilligerswerk aanbieden en organiseren. Lies Cappoen (VrijwilligerswerkWerkt) brengt a.d.h.v. theoretische kaders het gesprek op gang.

Zaal De Wastijne, Boonwijkstraat 80

  • ‘Duidelijke mondelinge taal’

Hoe praat je met iemand die nog niet voldoende Nederlands kent? Katleen Storms (Agentschap Integratie & Inburgering) geeft tekst en uitleg.

Reynoutzaal, Stadhuis, Grote Markt

  • ‘Samenwerken rond vrije tijd en opvang’

Hoe kunnen we de vrije tijd van kinderen kwalitatief en praktisch invullen, op maat van ouders en kinderen? We gaan in een open  gesprek op zoek naar mogelijkheden en goede praktijken. Sharon Pesant (coördinator IBO) leidt alles in goede banen.

IBO Speelpaleis, Gentsesteenweg 1

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven.

pdf bestand2021_Forumdag_uitnodiging_DEF.pdf (296 kB)