De gemeenten Beernem, Jabbeke, Oostkamp en Zedelgem werken samen rond het project Generatie Rookvrij.

Generatie Rookvrij is een beweging van burgers en organisaties die streven naar een samenleving waar niemand nog (over)lijdt aan de gevolgen van roken en meeroken.

Generatie Rookvrij wil ieder kind, geboren vanaf 2019, in elke fase van het opgroeien beschermen tegen tabaksrook, zodat rookvrij opgroeien vanzelfsprekend wordt en niet-roken de norm. Door niet meer te roken in het zicht van kinderen en kinderen een andere norm rond roken te leren, maak je hen weerbaarder om later zelf niet te gaan roken.

Hierop aansluitend willen we vragen of jullie het zien zitten om deel te nemen aan het promotiefilmpje van dit project binnen de gemeente.

Waarom?

Voor ons zou het een meerwaarde zijn mocht u als psycholoog/tabakoloog hier aan willen meewerken.

Wat houdt een deelname precies in?

  • Ik zoek 1 psycholoog/tabakoloog om hier aan mee te werken
  • Dag van opname: in onderling overleg vast te leggen, bij voorkeur overdag
  • Locatie: in onderling overleg vast te leggen
  • Duur: max. 30 min. vrij houden
  • Er wordt een foto genomen van jezelf met een whiteboard in je handen. Op het whiteboard staat het antwoord op de vraag ‘Wat vind je van Generatie Rookvrij’, ‘Wat vind je van een rookvrije omgeving’,…
    Als je het ziet zitten vragen we om de geschreven tekst in te spreken voor camera. Als je dit niet ziet zitten volstaat het trekken van een foto!

Zien jullie een samenwerking zitten? Stuur een mailtje naar charlotte.hoeman@logobrugge-oostende.be of bel naar 050 32 62 96.