Gluren Bij De Buren

"Gluren bij de Buren" is een initiatief ontstaan in de werkgroep "Netwerken, Forum, Opleiding en Intervisie”, één van de voormalige drie werkgroepen binnen het Zorgstrategisch Plan van de gemeente Brasschaat. Tijdens de opmaak van dit zorgstrategisch plan kwam vrij snel naar boven dat er een quasi volledig aanbod is van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen in de regio. Eveneens bleek echter dat de mensen op de werkvloer van deze voorzieningen een onvoldoende zicht hadden op dit brede landschap, ze kennen elkaar niet of nauwelijks...

In de loop van 2017 besliste de werkgroep daarom om een nieuw project op poten te zetten in Brasschaat, waar verschillende voorzieningen de kans krijgen om op een onderhoudende manier zichzelf voor te stellen aan hun collega’s binnen de gezondheids- en welzijnssector.  Gluren bij de Buren was geboren. In 2019 stelde de werkgroep voor om dit prachtige initiatief uit te breiden naar Eerstelijnszone Noorderkempen. 

Zo wordt er 3 keer per jaar een event georganiseerd waar een zorg- of welzijnsorganisatie zich kan voorstellen aan andere professionals. 

Een editie organiseren

Heb je interesse om een editie te organiseren of aan te sluiten bij de werkgroep?
Vul dan het formulier in. 

U ontvangt hiervoor een uitgewerkt draaiboek en logistieke ondersteuning.  

Coördinator

Jelke De Bruyn

jelkedebruyn@elznoorderkempen.be - 0468/24.02.94