Groepsaankoop CO2-meter Logo Leieland

  • 13 november 2020

Om tegemoet te komen aan de vragen die we krijgen vanuit ons netwerk over de aankoop van CO2-meters organiseren we als Logo Leieland éénmalig een groepsaankoop voor CO2-meters. Ons doel: een kwalitatieve CO2-meter aanbieden tegen een goede prijs.

 

 

Waarom een groepsaankoop voor CO2-meters?

Verse binnenlucht en voldoende ventilatie zijn altijd belangrijk, maar zeker tijdens corona. Wanneer je de lucht in een lokaal voldoende ververst, is de kans op besmetting met het coronavirus via de binnenlucht kleiner.

In lokalen met meerdere mensen is CO2 in de binnenlucht een goede indicator voor de luchtverversing. CO2 kan je gemakkelijk meten met een CO2-meter. Hoe hoger de CO2--concentratie, hoe slechter de luchtverversing. Hou je de CO2-concentratie in een lokaal onder de 900 ppm, dan heb je goede luchtverversing en is de kans kleiner dat virusdeeltjes zich opstapelen in de binnenlucht.

 

Hoe bestellen?

Bestellen kan via volgend bestelformulier. Gezien we in de groepsaankoop maximaal 320 CO2-meters kunnen aanbieden, is snel intekenen de boodschap. De volgorde van intekenen geldt als basis voor de toekenning van de CO2 -meters. Elke organisatie kan slechts 20 toestellen aankopen. Wil je meer toestellen, geef dit dan aan in het bestelformulier. Afhankelijk van de vraag in de regio, bekijken we of we tegemoet kunnen komen aan dit extra aantal.

Je krijgt de gelegenheid om ook sensibiliserende materialen bij te bestellen.

 

Welke CO2-meter bieden we aan in de groepsaankoop?

In de groepsaankoop bieden we de SA1200P CO2-meter aan met volgende eigenschappen:

  • De gekleurde LED’s geven een duidelijke indicatie voor de mate waarin een lokaal wordt geventileerd (groen <900 ppm, oranje 900-1500 pp en rood > 1500 ppm)
  • Op het display wordt naast de actuele CO2-concentratie ook de temperatuur en relatieve vochtigheid weergegeven.
  • Het toestel houdt de gemeten CO2-concentratie, temperatuur en relatieve vochtigheid gedurende een week bij.
  • Het toestel visualiseert de CO2-concentratie in een grafiek op het display (per uur/dag/week). Ook de minimum en maximum CO2-concentratie gedurende de week wordt weergegeven op het display.
  • De CO2-meter voldoet aan de technische vereisten zoals beschreven door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid met betrekking tot sensor, zelfkalibratie, meetbereik en meetfout.
  • 2 jaar garantie.
  • Technische fiche van het toestel

In de groepsaankoop wordt de CO2-meter geleverd samen met de adapter. Zo is hij onmiddellijk klaar voor gebruik.

 

Wat is de kostprijs van de CO2-meter?

De prijs van de SA1200P CO2-meter in de groepsaankoop bedraagt €121 (incl BTW) inclusief verzendingskosten en bijhorende adapter. 

Levering
De CO2-meters worden drie tot maximaal 4 weken na bestelling rechtstreeks geleverd.

Facturatie en betaling
Facturatie gebeurt rechtstreeks vanuit de leverancier Laagom Technologies aan de besteller. De factuur wordt bij de levering toegevoegd. De betaaltermijn bedraagt 30 dagen na factuurdatum.