Heeft u nood aan informatie of beschermingsmateriaal betreffende de corona-crisis? Maak u hier bekend.

Beste collega’s van eerstelijnszone Kortrijk, Waregem en Menen

Dit webformulier is gericht naar alle clusters, namelijk de clusters gezondheidszorg, lokale besturen, welzijn en personen met een zorg- en ondersteuningsvraag. 

Vrijdag werden we last minute op de hoogte gesteld dat er noodpakketten mondmaskers ter beschikking waren in onze eerstelijnszones. Helaas hadden we van de meeste van jullie geen gsm nummer waardoor we jullie niet (tijdig) konden informeren. We zouden dan ook graag over jullie contactgegevens beschikken zodat we jullie op deze wijze zo snel als mogelijk op de hoogte kunnen brengen als er in de toekomst opnieuw een verdeling zou zijn of als we andere belangrijke informatie kunnen delen.

Dave Dewachtere, voorzitter ELZ regio Kortrijk
Delphine Simoens, voorzitter ELZ regio Waregem
Edwine Laridon, voorzitter ELZ regio Menen

 
  • 1 Begin
  • 2 Voltooid

Gelieve dit ook door te sturen naar collega’s zodat we iedereen maximaal kunnen bereiken.

Voor de eerstelijnsmedewerkers in nood verwijzen we door naar de website van W13, waar je meer informatie terug kunt vinden.

Door dit webformulier in te vullen geeft u toestemming om uw e-mailadres en uw gsm-nummer te gebruiken in functie van de eerstelijnszone. Uw e-mailadres wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Na het versturen van uw inschrijving zal u een bevestiging ontvangen in uw mailbox. Indien u geen bevestigingsmail ontving, dan werd uw inschrijving niet opgeslagen. Bij problemen kunt u gerust contact opnemen met SEL of LMN regio Zuid-West-Vlaanderen.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!