Helpende handen vaccinatiecentrum ZORA - ELZZORA

VZ ZORA helpende hand klein

HOE VERLOOPT DE VACCINATIE IN VACCINATIECENTRUM ZORA?

Voor sommige mensen is het een grote stap, zo’n vaccin. En zeker als het niet hun gekende huisdokter is die prikt. En heel wat mensen hebben vragen, veel vragen: Waar is de ingang? Kan ik mijn fiets ergens vastmaken? Is er parking? Kan ik iemand die ik begeleid bij de ingang afzetten? Wat gebeurt er allemaal eens ik in het vaccinatiecentrum ben?

Gelukkig kwam Linde Merckpoel langs en maakte ze dit filmpje om iedereen doorheen het vaccinatiecentrum te gidsen. Deel het gerust op je eigen sociale media.

 

 

Bedankt aan alle vrijwilligers en medewerkers van de lokale besturen en vaccinatiecentrum ZORA voor hun ongelooflijke prestatie en het waanzinnig groot engagement. Met een vaccinatiegraad van 93% zitten we boven het gemiddelde in Vlaanderen. Applaus dus voor iedereen die dit mee mogelijk maakte en alle inwoners van de ZORA gemeenten!

Feest vrijwilligers VC ZORA. Bedankt!

VEELGESTELDE VRAGEN

Klik op onderstaand document voor het antwoord op de veelgestelde vragen van vrijwilligers en medewerkers van vaccinatiecentrum ZORA.

pdf bestandFAQ medewerkers en vrijwilligers VC ELZ ZORA_4.pdf (629 kB)

Klik hier om je aan te melden als medewerker.

Klik hieronder voor de handleiding van het medewerkersplatform Beeple.

pdf bestandHandleiding_Medewerker_ELZ_Zora.pdf (1.46 MB)

VACCINATIECENTRUM ZORA

VC ZORA

Inwoners van Boechout, Kontich, Edegem, Lint, Hove en Mortsel kunnen zich laten vaccineren in vaccinatiecentrum ZORA in de AED Studios in Lint. Voor meer informatie over ons vaccinatiecentrum klik hier.

Inwoners van Borsbeek kunnen zich laten vaccineren in het vaccinatiedorp in Park Spoor Oost in AntwerpenKlik hier voor meer informatie.