Het team van ELZ Scheldekracht verwelkomt Eline Maras als nieuwe projectmedewerker!

  • 5 juli 2022

 

Eline Maras studeerde in 2020 af als master in de klinische psychologie.

Na het afstuderen ging ze aan de slag als leefgroepbegeleider op haar voormalige stageplaats, het ontwenningsprogramma van ADIC vzw. Hier zette ze zich in o.a. mee in voor de dagelijkse leefgroepwerking, ondersteunde ze de therapeutische programmaonderdelen en nam ze enkele individuele begeleidingen op zich.

 

Eind 2021 startte ze in de bijzondere jeugdzorg als residentieel medewerker, waar ze een ondersteunings- en begeleidingstaak opnam ten opzichte van jongeren die geplaatst werden door de jeugdrechtbank.

Sinds 1 juli 2022 versterkt Eline het ELZ Scheldekracht-team als projectmedewerker. Ze zal voornamelijk een ondersteunende rol invullen, met een focus op het thema zelfzorg, de interprofessionele buurtbijeenkomsten en de uitrol van de conventie GGZ.

Eline woont samen met haar vriend in Oostakker. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met koken, het in leven houden van een honderdtal kamerplanten, afspreken met vrienden en knuffelen met haar kat, Kiwi. Af en toe heeft ze een creatieve opflakkering, waarbij ze zich uitleeft met verf en penselen, tekenpotloden of de camera.

Je kan Eline bereiken via eline.maras@elzscheldekracht.be en telefonisch op het nummer 0489 959 785.