Deze inhoud is van toepassing op de zones West-Limburg en MidWestLim

Het Team Sociale Kaart zal in het najaar alle fiches in de www.desocialekaart.be mailen met de vraag om de eigen fiche(s) na te kijken en te actualiseren. Deze mailing richt zich uiteraard tot die organisaties en zorgverleners die momenteel al vermeld zijn op www.desocialekaart.

ELZ West-Limburg en ELZ MidWestLim zullen zich komende periode richten op zorgvertrekkers die momenteel nog ontbreken op www.desocialekaart.be.

Hoe?

Hoe maak je een profiel aan op de sociale kaart?

Hoe kan ik mijn eigen gegevens als zorgverlener aanpassen?

Hoe kan je een praktijk gezondheidszorgfiche aanpassen?
Als je als zorgverlener alleen werkt, moet je een praktijk gezondheidszorgfiche aanmaken
Eens de praktijkfiche is aangemaakt, kan je jouw zorgverlenersfiche hieraan koppelen en kiezen met welk aanbod je online wil verschijnen.

Hoe kan ik fichebeheerder worden van een bestaand fiche?

Heb je nog een andere vraag? Vind het antwoord hier.

Tips:

  • Heb je momenteel een patiëntenstop? Ook dat kan je invullen in de zorgverlenersfiche (onder ‘Aanbod bij organisatie’).
  • Controleer of alle info correct en volledig is. Sommige gegevens zijn geen verplichte velden om in te vullen (druk op verder bewerken en daarna indienen), maar kunnen er wel voor zorgen dat de cliënten jouw aanbod sneller/beter terugvinden.

Heb je nog praktische vragen? Ga dan stap voor stap tewerk met deze PDF-instructie:

Je kan ook contact opnemen met: melissa.poels@eerste-lijn.be (aanspreekpunt ELZ West-Limburg en ELZ MidWestLim i.f.v. Sociale Kaart)

Stuur deze info gerust door binnen je organisatie of naar collega’s.