Huis Van Het Kind: infoavond 'Game on, game over'

Datum:
Locatie: online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Wat maakt games zo aantrekkelijk voor jongeren? Wat zijn de voor- en nadelen van gamen? Hoe kan je hierover in gesprek gaan met jongeren? Waar kan je terecht voor ondersteuning of hulpverlening? Je ontdekt het allemaal in het webinar op 19 oktober 2021.

Via het online infomoment worden tips gegeven over hoe je terug kan verbinden met je kind. Dat gebeurt aan de hand van filmmateriaal en praktische voorbeelden. Tijdens en na het webinar kan je vragen stellen via de chat. De avond wordt begeleid door en is in samenwerking met CGG (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg).

Deelname is gratis, vooraf inschrijven is verplicht en kan via dit formulier vanaf 1 augustus tot de dag ervoor (12 uur). Wie zich inschrijft krijgt per mail de link doorgestuurd ten laatste de dag ervoor. Mocht de workshop volzet zijn of je wil op het laatste moment nog aansluiten, dan mag je zeker nog een mailtje sturen naar HuisvanhetKind@Aalst.be als je interesse hebt dan houden we jou op de hoogte als er nog plaats is, vrijkomt of bij een volgende infoavond over dit thema.