Huis Van Het Kind: Infoavond ' Hoe praat ik met mijn kind'

Datum:
Locatie: online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Begrijp je soms niet waarom je kind plots droevig, blij of geïrriteerd is? Wil je je kind graag beter leren verstaan en ermee omgaan?

Tijdens deze introductie wordt het fundament van de Howtotalk-methode behandeld. Je leert een aantal praktische vaardigheden van de eerste twee bouwstenen van de methode toe te passen. Zo leer je hoe je álle gevoelens van je kind kunt accepteren en tegelijkertijd kaders biedt voor gedrag. Je kunt vragen stellen en daarnaast oefen je aan de hand van de vaardigheden met situaties uit de praktijk. Het is een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de methode van How to Talk. 

 

Marlou Bannier, een Howtotalk-trainer begeleidt deze webinar. www.howtotalk.nl

 

Deelname is gratis, vooraf inschrijven is verplicht en kan via dit formulier vanaf 1 september tot de dag ervoor (12 uur).  Wie zich inschrijft krijgt per mail de link doorgestuurd ten laatste de dag ervoor. Mocht de workshop volzet zijn of je wil op het laatste moment nog aansluiten, dan mag je zeker nog een mailtje sturen naar HuisvanhetKind@Aalst.be als je interesse hebt dan houden we jou op de hoogte als er nog plaats is, vrijkomt of bij een volgende infoavond over dit thema.