Ik heb het moeilijk met het verlies van een vriend of familielid

CAW Slachtofferhulp

Slachtofferhulp Antwerpen zorgt voor emotionele begeleiding en juridisch/praktische ondersteuning.
Voor:

  • slachtoffers van een misdrijf
  • nabestaanden van zelfdoding
  • slachtoffers van rampsituaties
  • slachtoffers van ernstige verkeersongevallen
  • wanneer je iemand verloren bent tijdens de COVID-19 pandemie en moeilijkheden hebt (bv geen afscheid kunnen nemen)

CAW slachtofferhulp


JAC

Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar met al hun vragen en problemen. Ook om te spreken over verlies van een vriend of familielid kan je bij het JAC terecht voor een persoonlijk gesprek.

JAC


vzw Rouwkost

De website van Rouwkost wil jonge mensen zoveel mogelijk helpen met vragen over het verlies van een vriend of familielid en moeilijkheden waar zij nu voor staan.

vzw Rouwkost


Werkgroep Verder na Zelfdoding

Heb je een naaste verloren aan zelfdoding? Dan kan je bij Werkgroep Verder na Zelfdoding terecht voor advies, informatie en een uitgebreide lotgenotenwerking.

Werkgroep Verder na Zelfdoding


Lost & Co

Heb je iemand verloren en zoek je ondersteuning in je rouwproces. Via de wegwijs van Lost&co kom je in contact met mensen die jou kunnen ondersteunen.

Lost&Co


Awel

Bij Awel kan je gratis en anoniem terecht voor een gesprek via telefoon, chat of mail, en je vindt er tal van info over thema’s waar kinderen en jongeren mee bezig zijn.

Awel


Missing you

Als je dit leest, wil dit waarschijnlijk zeggen dat je iemand bent verloren waar jij veel om gaf. Omgaan met verlies kan soms heel verwarrend zijn. Kijk eens rond op de website van MissingYou en vind de antwoorden waar jij naar op zoek bent.

Missing you