Ik heb relationele problemen

Centrum Algemeen Welzijnswerk

Bij het CAW kun je terecht voor info en advies over relatieproblemen. Voor CAW centraal West-Vlaanderen bel 057 22 09 30 of bel het gemeenschappelijk nummer 0800 13 500. 

De hulpverleners van het CAW zetten je op weg in één of meer gesprekken. Indien nodig oriënteren ze je naar een meer intensieve relatiebegeleiding of relatietherapie. 

Eerstelijnspsychologen

corona psycholoog

Relatieproblemen? Samen met een eerstelijnspsycholoog breng je in kaart wat er speelt. Je vindt er een plek waar je terecht kan met de bestaande moeilijkheden.

In een beperkt aantal sessies wordt gezocht naar manieren wat er kan gedaan worden. Als er verdere hulp nodig is, verwijst de eerstelijnspsycholoog je door naar de juiste plek. Je kunt bellen naar het algemene nummer 0468/282720 voor een afspraak.  

Zelfstandige psychologen

Psychologie

Een gesprek over je relatie? Relatietherapie? Bij psychologen kun je terecht met  je vraag. Zij helpen je uitzoeken wat er aan de hand is en kijken voor een oplossing. Een regionale lijst met psychologen is in opbouw.    

Ik zoek hulp

Ongelukkig in je relatie? Spreek erover met een hulpverlener.

Stop geweld

stop geweld

Ben je ongewenst aangeraakt? Had je seks tegen je wil? Voel je je gedwongen om seksuele dingen te doen die je niet wilt doen? Ben je vriend, partner of steunfiguur van een slachtoffer? Dan kan je hier terecht.