Ik zoek tips en info over wat ik zelf kan doen

Gezond Leven

Hier vind je een heleboel info over hoe je meer geluk kan opzoeken en kan omgaan met negatieve gevoelens als stress, eenzaamheid, angst, burn-out en piekeren.

Gezond Leven


Depressiehulp

Op Depressiehulp.be vind je informatie, zelftesten, en tips met betrekking tot depressie. Je kan er ook online een behandeling krijgen.

Depressiehulp


Similes

Heeft iemand in je nauwe omgeving psychische problemen? Naasten van personen met een psychische kwetsbaarheid kunnen terecht bij Similes.

Similes


Onlinehulp-apps

Er bestaat een groot aanbod aan waardevolle apps die je kunnen helpen om je beter te voelen. Kijk eens op deze website welke app bij jou past.

Onlinehulp-apps


Te Gek !?

Eén persoon op vier krijgt te maken met psychische problemen. Te Gek!? wil het taboe rond geestelijke gezondheid verder slopen. Via tal van uitgerolde activiteiten en nieuwe methodieken zetten we bovendien in op een humane geestelijke gezondheidszorg.

Te Gek !?


Zorg Voor Zorgverleners (LOGO)

Wie in de zorg- en welzijnssector werkt of mantelzorger is, zet zich dag in dag uit in om anderen te helpen. LOGO ANTWERPEN bundelt op deze pagina interessante links, cursussen en platformen die bijdragen aan de geestelijke gezondheid voor mensen in de sector.

Zorg Voor Zorgverleners (LOGO)


DeZorgSamen

DeZorgSamen biedt informatie die gericht is op het ondersteunen van het mentaal welbevinden van alle medewerkers in zorg en welzijn.

DeZorgSamen