Waarvoor en hoe kan je cliënten doorverwijzen naar Woonwijzer Waasland en/of CAW? Wil je er graag het fijne van weten? Kom dan op 11/12 naar de infolunch waar Woonwijzer Waasland en CAW hun werking en aanbod komen toelichten.

Woonwijzer Waasland ondersteunt lokale besturen met hun woon- en energiebeleid, maar heeft ook een ondersteuningsaanbod voor burgers gaande van leveranciersvergelijking, begeleiding bij premieaanvragen tot woonkwaliteit. Er worden ook concrete projecten opgestart specifiek gericht op een sociale doelgroep zoals papillon - het verhuren van energiezuinige huishoudtoestellen - en het nieuwe project ‘Check je ketel’ (gratis onderhoud van je verwarmingsinstallatie).

Energiearmoede treft de bredere bevolking op verschillende levensdomeinen.
CAW Oost-Vlaanderen en Budget In Zicht (BIZ) kregen daarom een tijdelijke bijkomende opdracht om de bevolking extra te ondersteunen. Ze sloegen de handen in elkaar en werkten een aanbod uit voor de hele provincie, waarbij het CAW enerzijds focust op de vindplaatsgerichte inzet van lokale energiemedewerkers, en anderzijds voor een uitgebreid groepsaanbod op maat van zowel cliënten als hulpverleners.


SPREKERS
Frauke Van Goethem (Woonwijzer Waasland)

Liesbeth Anseeuw, Lieselot Kerckaert, Veerle Van Mossevelde (CAW)

LOCATIE
Interwaas
Lamstraat 113
Parkeren kan gratis met parkeerschijf in de buurt van de Witte Molen

PRAKTISCH
We spreken fysiek af! Laat hieronder je gegevens achter.
Jullie zorgen zelf voor een gevulde boterhamdoos, wij zorgen voor een tas soep.
11u50 Ontvangst
12u Start
13u15 Informeel netwerkmoment met een tas koffie of thee
13u30 Einde

Heel graag tot dan!
Team ELZ Waasland

maandag 11 december 2023, 11:50 - 13:30
InterWaas Lamstraat 113, 9100 Sint-Niklaas
gratis