Inspiratiemoment "Gezondheidsongelijkheid en de rol van het lokale bestuur'

Datum:
Locatie: Sint-Pietersabdij Gent, Kapittelzaal
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Wat mag je verwachten:

Op donderdag 5 mei 2022 organiseert VVSG het evenement: 'Inspiratiemoment 'Gezondheidsongelijkheid en de rol van het lokale bestuur' met ondersteuning van het Agentschap Zorg en Gezondheid.

De voorbije twee jaar hebben acht lokale besturen en eerstelijnszones gewerkt aan innovatieve strategieën om gezondheidsongelijkheid tegen te gaan. Het gaat om lokale samenwerking waarin zorg, welzijn en preventie samenkomen. Graag stellen we de resultaten van deze projecten voor op ons slotevenement. Een schat aan praktijkervaring en expertise die inspirerend zal werken voor lokale besturen, eerstelijnszones en andere actoren op vlak van zorg, welzijn en gezondheid.  

 

Voor wie:

  • Medewerkers bij lokale besturen en intercommunales die vanuit hun functie te maken hebben met welzijn, zorg en gezondheid
  • Medewerkers eerstelijnszones
  • Medewerkers Lokaal Gezondheidsoverleg

 

Waar en wanneer:

Sint-Pietersabdij Gent, Kapittelzaal
Sint-Pietersplein 9, 9000 Gent

Het evenement vindt plaats op donderdag 5 mei 2022. Ontvangst vanaf 13.00 uur met een drankje en kleine versnapering. Om 13.30 uur start het programma met als afsluiter een receptie om 16.30 uur. 

 

Inschrijven:

Het evenement is gratis toegankelijk, maar vooraf inschrijven is verplicht. Na inschrijving, ontvang je enkele dagen voor het evenement een mail met praktische info. 

Meer info over het programma en inschrijven vind je hier.