Deze inhoud is van toepassing op de zones West-Meetjesland en Oost-Meetjesland

Op dinsdag 23 mei, donderdag 1 juni en maandag 5 juni organiseert de conventie psychologische functies in de eerste lijn telkens een middag die in het teken staat van werken met groepen. Iedereen die het werken in groepen een warm hart toedraagt, hierover ervaringen wil uitwisselen, informatie wil ontdekken en verder wil meedenken rondom de uitwerking en implementatie is van harte welkom.

Benieuwd hoe jij als eerstelijnsprofessional psychologische problemen kan identificeren en nagaan of hiervoor een geschikt groepsaanbod is? Wil je meer te weten komen welk groepsaanbod reeds aanwezig is binnen uw regio en wie de betrokken klinisch psychologen en orthopedagogen in de regio zijn? Op deze middagen staat bijleren, ontmoeten en inspireren centraal.

Er komen 3 zeer boeiende sprekers, elk met hun eigen expertise in het werken met groepen. Vervolgens is er ruimte om te ontmoeten en inspireren waarna we aan de slag gaan met workshops.

Voor wie?

Voor alle eerstelijnsactoren en alle (geconventioneerde) psychologen, orthopedagogen en therapeuten die actief zijn in Oost-Vlaanderen. Iedere zorgverlener – ongeacht de discipline – kan een belangrijke rol opnemen binnen de uitrol van het groepsaanbod. Hierbij denken we aan al dan niet geconventioneerde KP/KO’s, erkende organisaties, de netwerken, de vindplaatsen alsook ervaringsdeskundigen en experten.

Praktisch

We gaan van start om 13u en we voorzien de middag af te ronden omstreeks 16u45. Deelname is gratis.

maandag 5 juni 2023, 13:00 - 16:45
Huis Van Jef Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem
gratis