De conventie eerstelijnspsychologische zorg organiseert een inspiratienamiddag voor iedereen die werken in groepen een warm hart toedraagt, hierover ervaringen wil delen of graag mee aan de slag wilt gaan in Oost-Vlaanderen. Door tal van workshops te geven en sprekers aan het woord te laten over het thema, willen we de drempel verlagen om groepsaanbod op te starten binnen onze conventie. Deze namiddag richt zich dan ook op een breed publiek: (geconventioneerde) psychologen en orthopedagogen, maar ook andere hulpverleners, externe organisaties en ervaringsdeskundigen zijn welkom om mee te werken aan ons groepsaanbod.

De namiddag gaat door op dinsdag 12 december van 13u30 tot 16u30 in de Sint-Maurushoeve, Rapenburg 1, 9930 Lievegem. Je kan je inschrijven via deze link of via de QR-code op de flyer.

Groepsaanbod zichtbaar op website

Binnen de conventie eerstelijnspsychologische zorg gaan er nu al vaak lokaal therapeutische groepstrajecten door over verschillende thema’s. Dit aanbod is vanaf nu raadpleegbaar op de website www.psy-ovl.be. Links bovenaan kan je switchen tussen “individueel aanbod” en “groepsaanbod”. De groepstrajecten die dit najaar plaatsvinden, worden er weergegeven. Door middel van filters op regio waar je op zoek bent naar groepsaanbod, de thematiek en de leeftijd kan je de zoekopdracht verder verfijnen. Door middel van het aanklikken van één groepsaanbod in de lijst, kan je meer info raadplegen over het geselecteerde aanbod: het thema, een korte beschrijving, de aanvang van het traject, de leeftijd van de doelgroep, de contactgegevens en verantwoordelijke psycholoog/orthopedagoog die dit groepsaanbod organiseert.

Organisatie: Conventie eerstelijnspsychologische zorg
dinsdag 12 december 2023, 13:30 - 16:30
Sint-Maurushoeve Rapenburg 1, 9930 Lievegem
gratis