Kandidaatstelling medewerker vaccinatiecentra Eerstelijnszone Dender

  • 19 januari 2021

Vaccinatiecentra Appels en Hamme zoeken dringend helpende handen.

Binnen Eerstelijnszone Dender, die de gemeenten Berlare, Zele, Hamme, Lebbeke, Buggenhout en Dendermonde verenigt, komt een vaccinatiecentrum in de sporthallen van Hamme en Appels. Aanvullend komt er ook een mobiele ploeg, die aan huis zal vaccineren.

Om dit te realiseren zijn heel wat medewerkers nodig, zowel professionele zorgverleners als vrijwilligers. Tientallen inwoners van onze Eerstelijnszone hebben zich de voorbije dagen spontaan gemeld. Hartverwarmend! Toch zoeken we nog een pak extra medewerkers om de planning rond te krijgen.

Functies

Bij opstart werken we met 2 shiften van 6 uur per dag (7 u - 13.30 u en 14.30 u - 21 u) en dit 7 dagen op 7. Kandidaat-medewerkers kunnen aangeven wat voor hen haalbaar is. Er zijn diverse functies in te vullen: steward, onthaalmedewerker, medische administratie, vaccinator, toezicht wachtruimte, voorbereiding vaccin, bemanning EHBO-post, mobiliteit van en naar vaccinatiecentrum, mobiele vaccinator (vaccinatie aan huis). 

Meer info over deze functies en de bijhorende voorwaarden vind je in het formulier. Voor sommige opdrachten zijn specifieke kwalificaties, opleidingen en vaardigheden nodig, voor andere veel minder.

Hoe registreren?

Wil jij je engageren voor deze ongeziene vaccinatiecampagne? Registreer je via dit online kandidaatstellingsformulier. We nemen te gepasten tijde zelf contact met je op.

De zorgraad van Eerstelijnszone Dender en de lokale besturen van Berlare, Zele, Hamme, Dendermonde, Lebbeke en Buggenhout bedanken alle kandidaten voor hun enthousiasme en de aangereikte helpende hand.

Heb je na het doornemen van het online kandidaatstellingsformulier nog vragen, contacteer ons dan via info@elzdender.be