Kick off Aanstekers

Datum:
Locatie: Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

22 februari organiseert Bataljong een kick off over het project Aanstekers. We doen het project nog eens helemaal uit de doeken voor alle geïnteresseerde jeugdraden om met Aanstekers aan de slag te gaan. 
Die avond nemen we je ook mee in de webtool en leggen we je uit hoe het systeem werkt. Bij de inschrijving kunnen jullie ook al een email adres doorgeven die je toegang zal geven tot het beheer van jouw ruimte per gemeente. Zo nemen we je ook mee backstage om je wegwijs te maken en hoe je als jeugdraad de ideeën kan beheren.
We zoomen ook in op manieren hoe je met deze webtool aan de slag kan gaan om zoveel mogelijk ideeën van jongeren binnen te krijgen en er werkelijk actie te mee ondernemen. 

Praktisch

  •  Maandag 22 februari
  • 19u30- 21u00 
  • Inschrijven onderaan de pagina
  • via zoom (link volgt na de inschrijving)

Beheer

Als webbeheerder krijg je een webruimte op het ‘Aanstekers’platform toegewezen op naam van je stad of gemeente. Jongeren kunnen vanaf dan hun ideeën droppen. Als beheerder ga je webruimte superviseren d.w.z.

  • Dat je ideeën kan ordenen of bundelen onder ene nieuwe naam
  • Je ideeën kan verwijderen (bijvoorbeeld bij racisme of trolgedrag)

Als jeugdraad ontvang je 1 login om de ruimte te beheren. Denk goed na over welk emailadres je hiervoor wil gebruiken en geef dat hieronder in.

Webtool gratis

De webtool is gratis en beschikbaar voor alle Vlaamse jeugdraden. Er zal voor elke gemeente en district een ruimte voorzien worden om ideeën te plaatsen. 

Ik schrijf me in voor de kick off

Dit project werd mogelijk gemaakt door: Erasmus + een programma van de Europese unie en Jint.
Copyright 2020 - Een project van Studio MISC voor Bataljong vzw 
Met trots gebouwd door Sitekicks