“Ik zou graag hebben dat een hulpverlener rekening houdt met wat ik écht belangrijk vind.” of “Ik wil mijn verhaal niet herhalen bij een andere hulpverlener.” "Maar wat kan ik zelf doen voor mijn ziekteproces?".

Dit kwam allemaal aanbod tijdens de eerste bijeenkomsten van patiënten en mantelzorgers om na te denken over 'goede zorg' in het najaar van 2022. Wat waren ze een succes! We hebben de input alvast verwerkt in thema's en zijn deze aan het onderbrengen in concrete actiepunten.

Op de volgende bijeenkomsten gaan we graag nog een stapje verder dan terugkoppeling, maar wisselen we graag wat meer uit rond 'patientempowerment' en wat er mogelijk is binnen onze zone.

Voor wie?

In onze gemeenten (Destelbergen, Merelbeke, Melle, Laarne, Lochristi, Wetteren, Wichelen en Wachtebeke) zijn we op zoek naar patiënten, mantelzorgers en burgers die verder met ons willen nadenken om de eerste lijn (zorg en welzijn) in deze regio te verbeteren.

Ken jij iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn maar twijfelt of de drempel te hoog is? We laten ook toe dat je jezelf als zorg- of hulpverlener inschrijft als je min. één deelnemer meeneemt! Zo werken we samen aan betere eerstelijnszorg!

Alle data van deze sessie

  1. LDC De Merelaar in Merelbeke woensdag 08/02 van 9u tot 12u
  2. LDC Het Fazantenhof in Lochristi zaterdag 11/02 van 10u tot 13u
  3. LDC De Koffiebranderij in Wetteren dinsdag 14/02 van 13u tot 16u

Op één aansluiten is dus voldoende!

De sessie gaat door met een hapje en een drankje.

Geïnteresseerd? Schrijf je in!

Heb je goesting om met ons de stap naar betere zorg en welzijn te zetten voor jouw gemeente? En dit samen met andere lotgenoten?

Is vervoer een probleem? Laat het weten! We zoeken samen een oplossing.

Ter info: Er is alvast een sessie per buurt (drie verschillende locaties in onze regio) doorgegaan in 2022, maar je bent altijd welkom om aan te sluiten bij deze tweede sessie. Naast de terugkoppeling, gaan we verder met een open thema.

woensdag 8 februari 2023, 9:00 - 12:00
LDC De Merelaar Kloosterstraat 24B, 9820 Merelbeke
gratis