Knooppunten, stadsfestival Brugge én inspiatiemoment

KNOOP

stadsfestival

CB

In 2020 werd Brugge als eerste stad in België een 'Compassionate City'. Met Compassionate Brugge willen we verlies, overlijden, verdriet, rouw, situaties van ernstige ziekte en langdurige (mantel)zorg een plek geven in onze stad. We willen mensen verbinden met elkaar en bestaande initiatieven en organisaties versterken zodat Brugge nog meer een solidaire en zorgzame stad kan zijn. 

Stadsfestival Knooppunten 

Daarom organiseren we het stadsfestival Knooppunten van 17 tot en met 25 september.  Tijdens deze week zetten we allerlei initiatieven rond rouw en verlies in de kijker. En dat willen we samen met jullie doen. Wil jij met jouw organisatie, vereniging of burgerinitiatief een activiteit organiseren? 
Bezorg ons voor het einde van maart jouw inschrijvingsformulier.

Inspiratiemoment

Heb je nog vragen? Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Heb jij zelf een goed idee om rond deze thema’s aan de slag te gaan? Of ben je nieuwsgierig naar wat andere organisaties rond deze thema’s doen? Neem dan deel aan het online inspiratiemoment op 21 februari van 9u tot 10u30.

We geven er een woordje uitleg over Compassionate Brugge en het stadsfestival Knooppunten, bespreken enkele activiteiten die reeds op het programma staan en werpen samen een blik vooruit. Er gebeuren al heel wat initiatieven. De meerwaarde van het netwerk is het verbinden en het leren van elkaar.

Sluit je aan bij Compassionate Brugge 

Kan je er op 21 februari niet bij zijn, maar wil je wel verder betrokken worden? Laat het ons dan zeker weten via sociaalbeleid@brugge.be. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een leerrijk, troostend, warm en verbindend stadsfestival te organiseren!

Meer weten?
 
Surf naar www.brugge.be/knooppuntenfestival