Koffienamiddag - Kom op tegen Kanker

Datum:
Locatie: Lokaal Dienstencentrum De Zonnebloem, Breestraat 109, 9200 Sint-Gillis Dendermonde
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Kom op tegen Kanker organiseert in samenwerking met AZ Sint-Blasius, stad Dendermonde, OCMW Dendermonde en LDC Zonnebloem praatcafés voor mensen met kanker en hun naaste omgeving.

Wat?

Op deze koffienamiddag kunnen mensen die kanker (gehad) hebben terecht voor een informele babbel onder lotgenoten. Iedereen die van dichtbij te maken heeft met kanker is welkom en deelnemen is gratis.

Een ontmoetingsmoment met de nadruk op gezellig samenzijn en ontspannen met een gratis tas koffie/thee met iets lekkers erbij. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar moet niet. Ook plezierige momenten kunnen met elkaar gedeeld of gevierd worden. Omdat lotgenoten elkaar dikwijls met weinig woorden begrijpen. Gewoon er voor elkaar zijn is al heel wat.

Deze momenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker. Zij zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden informatie en advies waar nodig.

Voor wie?

Voor alle mensen met kanker en hun naasten of mantelzorgers.

Waar & wanneer?

  • Zaal Lelie van Lokaal Dienstencentrum De Zonnebloem , Breestraat 109, 9200 Sint-Gillis Dendermonde
  • Vrijdag 10 december 2021, 14u tot 16u

Bereikbaarheid

LDC De Zonnebloem ligt in de deelgemeente Sint-Gillis op ongeveer 8 minuten met auto of fiets vanaf het centrum van Dendermonde. Volg de Sint-Gillislaan en sla af in de Breestraat.

Prijs?

Deelname is volledig gratis

Inschrijven

We vragen uit praktische overweging om steeds in te schrijven met vermelding van het praatcafé of de koffienamiddag waaraan je wenst deel te nemen.

Meer info

pdf bestandKOTK2021-Praatcafe-Drieluik-Dendermonde najaar.pdf (1.21 MB)