Laatste kans vaccinatie ELZ RupeLaar

  • 19 augustus 2021

Lieve bewoners van Aartselaar, Boom, Hemiksem, Niel, Schelle en Rumst,

 

 

Je laatste kans op je gratis Covid-19 vaccinatie in vaccinatiecentrum De Rupelaar komt eraan. Begin september plant het vaccinatiecentrum in Niel de laatste dagen waarop je je kan laten vaccineren tegen het Covid-19 virus.

 

In onze regio hebben ondertussen al meer dan 57.000 personen een vaccin gekregen, meer dan 90% van onze volwassen bevolking. Een echt succes en net boven het Vlaams gemiddelde! Miste je 1 of beide prikken, lees dan hieronder aandachtig hoe en wanneer je alsnog gratis gevaccineerd kan worden voor het einde van september met de hulp van je vaccinatiecode.

 

Je vaccinatiecode vind je op je uitnodiging, in je mail of op mijngezondheid.be. Vind je je vaccinatiecode niet terug, neem dan contact per telefoon op het nummer 03/269.30.00 of via email info@vaccinatiecentrumrupelaar.be.

 

Je kreeg nog geen prik?

à Laatste kans om je afspraken voor een Pfizer vaccin te bevestigen volgens de beschikbare momenten in de agenda die je via https://covidvaccin.doclr.be kan raadplegen met je vaccinatiecode.

De volgende combinaties 1ste/2de prik zijn mogelijk.

25 augustus en 15 september

26 augustus en 16 september

3 september en 24 september

4 september en 25 september

 

Kreeg je 1 prik en heb je nog een tweede Pfizer of Astra Zeneca prik nodig?

à Ga naar https://covidvaccin.doclr.be en boek met je vaccinatiecode een afspraak in voor je tweede prik volgens de beschikbare slots in de agenda.

Voor een 2de Astra Zeneca prik kan dit enkel nog op 31 augustus!

Een uitgebreid stappenplan vind je op https://www.laatjevaccineren.be/inhaalvaccinatie-je-tweede-coronavaccin-gemist

 

Heb je je uitnodiging voor beide prikken en past 1 of beide data je niet?

à Je verplaatst beide data via https://covidvaccin.doclr.be met je vaccinatiecode. Je krijgt sowieso een Pfizer vaccin, de volgende combinaties 1ste/2de prik zijn mogelijk.

25 augustus en 15 september

26 augustus en 16 september

3 september en 24 september

4 september en 25 september

 

Het blijft heel belangrijk om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken. Vind je voor eind september geen geschikt moment dan zijn er geen momenten waarop het vaccinatiecentrum jou een vaccin kan toedienen. Momenteel hebben wij geen zicht op welke manier je via de reguliere weg aan een vaccin zal geraken na september.

We raden je dus aan om deze laatste kans niet te laten schieten en je te beschermen voor de start van het najaar!

 

 

Tot binnenkort!