Heb je momenteel zwangere patiënten/cliënten? Dan willen zij ongetwijfeld een geïntegreerd en op maat uitgewerkt zorgtraject. Mama to be(e) biedt dit allemaal! Schrijf hen dus zeker in voor de volgende sessies!

Tijdens Mama to be(e) komt de zwangere vrouw elke maand samen met een groep andere zwangere vrouwen. Jij en je kindje worden medisch opgevolgd en je praat er ook over mama-worden. Een vaste vroedvrouw is aanwezig op elke bijeenkomst.

Onder de vorm van 9 sessies, waarvan 8 tijdens de zwangerschap en 1 postnataal, komt een vaste groep samen van maximum 10 zwangere mama's. De aanbevolen medische zorg wordt in deze groepssessies geïntegreerd, waarbij de zwangere vrouwen zelf een actieve rol spelen. Naast de medische opvolging is er ook voldoende tijd voorzien voor het uitwisselen van kennis en ervaringen.

De reeksen staan open voor álle zwangeren (dus mét of zonder vooraf gekende kwetsbaarheid), ook voor zij die niet zijn aangesloten bij het betreffende WGC. Voor de deelnemers is de begeleiding van de zwangerschap en de nazorgen tijdens de kraamperiode volledig kosteloos.