Mantelzorgcafé - Getuigenissen • De Haan

Eerstelijnszone Oostkust brengt mantelzorgers bij elkaar met mantelzorgcafé - de Warme Golf - maandelijks nieuw thema en andere locatie. Naast ontspanning worden ook inhoudelijke thema’s behandeld samen met sprekers en experten. Volg ons op de website mantelzorghub.be/cafes en schrijf vooraf in.

Wanneer

wo 27 sep 23: van 13.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis

Waar

Buurtcentrum Kerklommer
Kapellestraat 78420 De Haan

Tickets

Telefoon: 0470-90 17 34 of 050 43 51 46
e-mail: mantelzorg@dehaan.be

Info

Het maandelijkse mantelzorgcafé - De Warme Golf

Het mantelzorgcafé is een maandelijkse bijeenkomst van en voor mantelzorgers in een open, huiselijke sfeer. Een kerngroep van enthousiaste mantelzorgers startten en runnen het initiatief. Alle mantelzorgers uit Blankenberge, Damme, De Haan, Knokke-Heist en Zuienkerke die kort- of langdurig zorgen voor een hulpbehoevend(e) familielid, kennis of buur zijn welkom. Naast ontspanning worden ook inhoudelijke thema’s behandeld samen met sprekers en experten. Tot slot kan je er nog kennismaking met andere mantelzorgers uit de regio.

Met De Warme Golf bieden de gemeentes een plaats waar mantelzorgers terecht kunnen voor praktische informatie rond mantelzorg, elkaar kunnen ontmoeten om tips & tricks uit te wisselen, hun verhaal te doen of gewoon even te ontspannen.

woensdag 27 september 2023, 13:00 - 16:00
Kerklommer Kapellestraat 7, 8420 De Haan
gratis