Mantelzorgontmoetingsmomenten

Ontmoetingsmomenten januari - maart 2022

De impact van de coronacrisis is niet te onderschatten voor iedereen die zorgt voor een ander. Als mantelzorger geef je vandaag het beste van jezelf. Het is dan ook belangrijk om af en toe energie te tanken en op adem te komen. Tijdens deze digitale praatgroepen willen we van elkaar leren, tips uitwisselen en vooral een luisterend oor bieden. 

  • GratisOnline ontmoeting
  • Mantelzorgers hoeven geen lid te zijn van de organisatie of vereniging
  • Inschrijven is verplicht.  Na inschrijving ontvangen deelnemers eventueel handleiding en link tot deelname
  • Ontdek de mantelzorgontmoetingsmomenten hieronder:

 

pdf bestandMantelzorgontmoetingsmomenten - voorjaar 2022.pdf (777 kB)

 


Activiteiten Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker organiseert in samenwerking met AZ Sint-Blasius, stad Dendermonde, OCMW Dendermonde en LDC Zonnebloem activiteiten voor mensen met kanker en hun naaste omgeving.

Praktische info

Wat? Tijdens deze activiteiten kun je allerhande zaken bijleren, je ontspannen, mensen ontmoeten die hetzelfde meemaken, informatie krijgen …

Voor wie? Voor alle mensen met kanker, mensen die kanker doorgemaakt hebben en hun naasten of mantelzorgers. Breng gerust iemand mee.

Waar? Lokaal Dienstencentrum Zonnebloem Breestraat 109 9200 Sint-Gillis Dendermonde Bij activiteiten die plaatsvinden op een andere locatie wordt dat specifiek vermeld.

Bereikbaarheid? LDC Zonnebloem ligt in de deelgemeente Sint-Gillis op ongeveer 8 minuten met auto of fiets vanuit het centrum van Dendermonde. Volg de Sint-Gillislaan en sla rechtsaf in de Breestraat. Van de bushalte aan de kerk van Sint-Gillis tot het LDC Zonnebloem is het ongeveer 700m stappen. Volg de Sint-Gillislaan richting Lebbeke en sla rechtsaf in de Breestraat.

Prijs? Deelname is volledig gratis

Inschrijven? We vragen uit praktische overweging om steeds in te schrijven met vermelding van de activiteit waaraan je wenst deel te nemen. Graag via mail of telefoon bij: Anneleen Allart, regiocoördinator Kom op tegen Kanker anneleen.allart@komoptegenkanker.be / 03 213 13 44

Planning voorjaar 2022

  • Dinsdag 15 februari 2022, 14u tot 16u - Infosessie ‘Beter slapen tijdens en na kanker’
  • Dinsdag 15 maart 2022, 13u tot 15u - Lentewandeling onder lotgenoten
  • Dinsdag 19 april 2022, 19u30 tot 21u30 - Feiten en fabels over voeding en kanker + workshop mocktails maken
  • Maandag 16 mei 2022, 13.30u tot 16u - Workshop kleuradvies en haarverzorging tijdens en na kanker
  • Vrijdag 17 juni 2022, 10u tot 13u - Begeleid bezoek Begijnhof + picknick

Meer info

pdf bestandKOTK2022.pdf (1.2 MB)