Nieuwe oproep: reservelijst snel oproepbare 65-plussers binnen regio Scheldekracht!

  • 1 april 2021

Ben jij 65+, gedomicilieerd in Eerstelijnszone Scheldekracht (Wetteren, Wichelen, Laarne, Lochristi, Merelbeke, Melle, Destelbergen of Wachtebeke) én ben je snel oproepbaar?
Registreer je dan op de reservelijst voor het vaccinatiecentrum in Wachtebeke of Wetteren!

 

 

Om ervoor te zorgen dat geen vaccins verloren gaan, leggen we een reservelijst aan voor de  65-plussers in de regio. Concreet gaat het over alle personen die vandaag reeds ouder zijn dan 65 jaar of die nog 65 worden in 2021.

Help de 65-plussers

Ken jij iemand die in aanmerking komt voor deze reservelijst? Help hem/haar zeker op weg. Zo zorgen we er samen voor dat er geen enkel vaccin verloren gaat!

Hoe werkt het?

Het callcenter zal u opbellen (ten laatste een uur op voorhand!) indien we u een afspraak op kunnen aanbieden. U krijgt in dat geval ook een afspraak voor de tweede dosis. U hoeft zelf geen bijkomend telefonisch contact op te nemen met het callcenter.

Geïnteresseerd?

  • Klik hier om je aan te melden voor de reservelijst voor het vaccinatiecentrum in Wachtebeke (voor inwoners van Destelbergen, Laarne, Lochristi of Wachtebeke).
  • Klik hier om je aan te melden voor de reservelijst voor het vaccinatiecentrum in Wetteren (voor inwoners van Melle, Merelbeke, Wetteren of Wichelen).

Opgelet!

Dit is een reservelijst. Er is geen garantie dat je opgeroepen wordt. Je registratie op deze lijst vervangt dus zeker niet de officiële uitnodiging. Wanneer je die krijgt, ga je daar best sowieso op in!

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over onze reservelijst(en).