Nieuws Multiversum

20 april om 20h00 – 21H30

We bieden vanuit Multiversum een moment ter ondersteuning aan van gezinnen die vluchtelingen opvangen.

De bedoeling is een moment te bieden waarop ervaringen kunnen worden uitgewisseld en mogelijke moeilijkheden kunnen worden besproken.  

Annemarie Mariën (psycholoog) en Geert Dom (psychiater) zijn aanwezig om de avond te begeleiden.

Locatie: Theater Voorruit te Boechout.

Activering Mortsel (’t Aktief en de Klapper, Antwerpsestraat 179, 2640 Mortsel) maakt ruimte voor mensen die door de oorlog in Oekraïne het land zijn moeten ontvluchten en in de Antwerpse regio gehuisvest zijn.

Met name elke donderdag tussen 11h-14h kan Activering Mortsel 15 personen binnen de keuken, bar en ontmoetingsruimte verwelkomen voor koffie, lunch (soep 1,00 euro en hoofdgerecht 2,00 euro) en een luisterend oor. Indien wenselijk kan de voorziening ook voedselpakketten (3,00 euro) bereiden die afgehaald kunnen worden.

Voor meer info of reservatie bel 0488 56 35 44 (kantooruren) en/of mail naar jan.wouters@multiversum.broedersvanliefde.be

Folder

Van 1 april tot 13 mei dagen we je uit om mee te doen aan de Kamenge-challenge ten voordele van onze zusterinstelling, het CNPK. Help ons de virtuele afstand van 9063 km tussen de zorggroep en Kamenge in Burundi te overbruggen. Klik op de titelbalk voor meer informatie en doe mee