Nieuws VacCovid: afspraak maken

  • 24 maart 2021

De vraag naar afspraken voor vaccinatie is momenteel groter dan het aantal beschikbare vaccins.


Panikeer niet als je nu geen afspraak kunt maken: je code om een afspraak te maken blijft 30 dagen geldig. Met deze code kun je opnieuw proberen zodra er weer vaccins zijn. Daarom vragen we om de stedelijke infolijn of de stadsdiensten niet te contacteren als je momenteel geen momenten ziet waarop vaccinatie mogelijk is. Dit is het gevolg van de beperkte leveringen. Later nog eens proberen is de boodschap.

Zowel voor AstraZeneca als Pfizer kun je een afspraak maken wanneer er weer vaccins beschikbaar zijn. Om te kunnen reserveren moet je van de overheid een uitnodiging met een code hebben gekregen. Zodra er nieuwe vaccins zijn voor VacCovid (Spoor Oost), kan je dat terugvinden op de website van VacCovid. Hou dus deze website in de gaten.

⚠️ Let op: door het overheidssysteem werd elke uitnodiging van bij het begin aan een specifiek vaccin gekoppeld. Je kunt bijgevolg alleen boeken op vrijgekomen plaatsen van het vaccin dat aan jou werd toegewezen. Een afspraak maken voor AstraZeneca als je code geldt voor Pfizer en omgekeerd is dus niet mogelijk.


Hieronder vind je een kort overzicht van de beschikbare afspraken op dit moment. Voor een volledige lijst blader je door de agenda bij het maken van de afspraak.


AstraZeneca: 23 – 30 maart (volzet)

We vaccineren met AstraZeneca op:

dinsdag 23 maart – volzet

woensdag 24 maart – volzet

donderdag 25 maart – volzet

dinsdag 30 maart – volzet

Er zijn momenteel geen nieuwe leveringen van AstraZeneca aangekondigd.


Pfizer: 25 maart – 2 april

Op deze dagen vaccineren we met Pfizer:

donderdag 25 maart

vrijdag 26 maart

woensdag 31 maart

donderdag 1 april

vrijdag 2 aprilIem

Op deze dagen worden regelmatig bijkomende vaccinatiemomenten geopend.

 

Klik hier om je afspraak vast te leggen.