Nieuwsberichten partners van ELZ Dender

  • 6 september 2019
Nieuwsberichten partners van ELZ Dender
 
loga netwerk ggz ads
  • Om de sessies eerstelijnspsychologische zorg volgens RIZIV-conventie in het Netwerk GG ADS te implementeren zoekt het Netwerk GG ADS een Projectmedewerker ELP. Download hier het vacaturebericht.
  • De Functie Advies en Coaching organiseert dit najaar gratis begeleide intersectorale intervisie geestelijke gezondheidszorg in de regio Dendermonde. Deze gaan door op 15/10, 12/11 en 10/12. Klik voor verdere info en inschrijving.
 
blasius
  • AZ Sint-Blasius organiseert op 30/9/2019 een netwerkavond voor psychologen. De uitnodiging kan je hier downloaden.
  • De Commissie voor Medische Ethiek binnen het ziekenhuis organiseert op 9/10/2019 een symposium 'Dr. Google - Gezondheidsinformatie op het internet : kansen en valkuilen'. Klik hier voor de uitnodiging. Via deze link kan je rechtstreeks inschrijven en vind je ook het programma.
 
Wij herinneren ook aan de oproep tot actieve deelname aan de themamarkt rond mobiliteit. Deze wordt gekoppeld aan de forumbijeenkomst ELZ Dender in oktober (uitnodiging volgt later).
Partners met een specifiek aanbod mobiliteit of die een eigen inbreng hebben rond dit thema kunnen aansluiten bij de overlegvergadering op dinsdag 24/9/2019 om 9u30 in WZC Sint-Jozef, Molenstraat 11 in Hamme (Moerzeke). Graag vooraf je aanwezigheid bevestigen via eerstelijnszone@gmail.com .