Nieuwsflash Uit Leuven - Uitnodiging Symposium Diletti en Geïntegreerd Prenataal Zorgpad

  • 24 september 2021

De laatste week van oktober belooft een boeiende week te worden! Op dinsdag 26 oktober viert het GGZ-netwerk Diletti zijn 10 jarige bestaan en op vrijdag 29 oktober is de kick-off voor de implementatie van een geïntegreerd zorgpad bij laag-risicozwangerschappen. Mis dit niet!

Jubelium Symposium Diletti

Het GGZ-netwerk Diletti bestaat intussen 10 jaar. Interessante lezingen, workshops, een interactief panelgesprek en voldoende ruimte voor uitwisseling en debat. Bekijk het boeiende programma hier.

Wanneer? Dinsdag 26 oktober 2021 van 9u15 tot 16u15 in het Provinciehuis in Leuven 
--> Klik hier om je in te schrijven!

Symposium Geïntegreerd Prenataal zorgpad

Dit symposium is de kick-off voor de implementatie van een geïntegreerd prenataal zorgpad bij laag-risicozwangerschappen in de regio Leuven-Tienen-Diest. Het kwam tot stand door een intensieve samenwerking tussen alle zorgpartners uit de regio. Het startsein voor implementatie zal gegeven worden op het symposium van vrijdag 29 oktober bij Park Inn Leuven.
 
Dr. Hans Struyven, voorzitter van de raad van bestuur van het Plexus ziekenhuisnetwerk zal het welkomstwoord doen. Minister Wouter Beke sluit het eerste deel af en Minister Frank Vandenbroucke zorgt voor het slotwoord. In bijlage vind je het programma.
 
Wanneer? Vrijdag 29 oktober 2021 van 12u30 tot 17u in Park Inn Leuven - Het symposium kan zowel live als online gevolgd worden.
--> Klik hier om je in te schrijven!