Geen traditionele nieuwjaarsreceptie voor ELZOH, wel een heuse ELZOH-beurs. Op 1 februari 2023 nodigen wij al onze partners uit in de Manege in Tienen om elkaar en elkaars werking te leren kennen tijdens onze informatiebeurs 'Wegwijs in ELZOH' voor de eerstelijn in Zuidoost Hageland. Naast infostandjes, voorzien we natuurlijk ook wat lekkers en heel wat ruimte om te netwerken.

Wegwijs in ELZOH loopt van 16 tot 21 uur, je kan doorlopend een bezoekje brengen. De infostandjes zullen gans die periode te bezoeken zijn. De interviews worden om 17.30 en 19.30 uur georganiseerd.

Schrijf je snel in!

Wat mag je verwachten tijdens Wegwijs in ELZOH?

Kennismaken en netwerken staan centraal tijdens Wegwijs in ELZOH.

ELZOH-beurs

Tijdens de ELZOH-beurs stellen onze partners die actief zijn binnen zorg en welzijn in de eerste lijn zich graag aan je voor. Hun infostandjes zijn doorlopend, van 16 tot 21 uur te bezoeken. Je verneemt er niet alleen meer over deze beroepsgroep of organisatie, maar ook hoe ze samenwerken met ELZOH en bij welke projecten ze betrokken zijn.

ELZOH-netwerkreceptie

Op het middenplein van de beurs, voorzien we voldoende ruimte om te netwerken. Zo kan je op een informele manier kennismaken met andere personen uit het netwerk van ELZOH.

ELZOH-interviews

Om 17.30 en 19.30 uur houden we een ELZOH-interview waarin onze voorzitter Ine Tombeur je wegwijs maakt in ELZOH

ELZOH-ideeënhoek

In onze inspiratiehoek kan je je ideeën de vrije loop laten gaan om zo mee vorm te geven aan ELZOH 2.0.

woensdag 1 februari 2023, 16:00 - 21:00
Zaal Manege, Sint-Jorisplein 25, 3300 Tienen
gratis