Nood aan handontsmettingsalcohol of een gezichtsbeschermer? Vraag ze nu aan via ELZ Gent.

  • 15 mei 2020

Eerstelijnszone Gent heeft een donatie ontvangen van handontsmettingsmiddel. Het betreft flacons van 250ml. Indien je eigen voorraad zeer beperkt is, kan je beroep doen op de stock van ELZ Gent (op voorwaarde dat je werkzaam bent in Gent!). Max 1 flacon per zorgverlener en zo lang de voorraad strekt.

Wie nog een gezichtsbeschermer nodig heeft, kan deze ook gratis aanvragen (bekostiging door stad Gent).

Je kan deze zaken aanvragen via dit formulier.

(aanvragen van vóór 11 mei worden niet meer opgevolgd. Doe, indien nodig, een nieuwe aanvraag).

Verder geven we nogmaals mee dat professionals met rizivnummer tegen een betaalbare prijs in de Oost-Vlaamse apotheken aan ontsmettingsalcohol kunnen geraken. Meer info hier.

Tot slot: wij hebben ook jouw hulp nodig! Zorg dat jouw contactgegevens op www.desocialekaart.be staan als professional. Zo krijgen we als Eerstelijnszone Gent een beter overzicht van wie er actief is in onze stad en verloopt toekomstige communicatie vlotter. Sta jij nog niet vermeld? Laat dan als zelfstandige of kleine praktijk hier je gegevens na. Grotere organisaties die nog niet vermeld staan mogen mailen naar info@elzgent.be. Dank je wel! De sociale kaart is een initiatief van de Vlaamse Overheid, dat onder andere via de eerstelijnszones up to date gehouden wordt.