Wie zijn wij?

Voor de implementatie van onze eerstelijnszone werd een veranderforum en  een veranderteam opgericht.

Op het veranderforum is iedere professionele zorg- of welzijnspartner welkom maar ook niet-professionelen zoals zoals vrijwilligersorganisaties, patiënten- en mantelzorgverenigingen.  Het veranderforum heeft beslissingsrecht en krijgt de mogelijkheid om initiatieven voor te stellen en feedback te geven op de voorstellen aangeleverd door het veranderteam.

Het veranderforum wordt voorbereid door het veranderteam. Deze beperkte groep zijn de trekkers van de zone en krijgen ondersteuning van het ondersteuningsteam. Het veranderteam is evenwichtig samengesteld uit zowel partners van lokale besturen, zorg, welzijn en ook mantelzorgers en patiënten.

Het vormgeven van onze eerstelijnszone vraagt tijd, inzet en expertise. Daarom wordt het veranderteam en het veranderforum ondersteund door medewerkers van de eerstelijnszone en zij verenigen zich in het ondersteuningsteam.

We krijgen de opdracht om in 2019 de visie, missie en waarden te finaliseren, onze voorlopige zorgraad samen te stellen en na te denken over projecten en opdrachten in onze zone.

Gemeentes:

  • Halen
  • Heusden-Zolder
  • Houthalen-Helchteren
  • Lummen

Contacteer ELZ MidWestLim

Eerstelijnszone MidWestLim vzw