Programmamanager en populatiemanager gezocht ter coördinatie van de lokale vaccinatiestrategie Scheldekracht!

  • 23 januari 2021

 

 

 

 

 

De werkgroep vaccinatie, onder de vleugels van Eerstelijnszone Scheldekracht vzw en haar netwerk van partners, is voor de lokale uitrol van de vaccinatiestrategie in eerstelijnszone Scheldekracht* op heel korte termijn op zoek naar twee sleutelfiguren binnen het geheel: een programmamanager en een populatiemanager.

*Een gebied dat de gemeenten Merelbeke, Melle, Destelbergen, Lochristi, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen en Laarne omvat.

Wil je een bijdrage leveren in een materie die er nu écht toe doet?

Ben je flexibel ingesteld, hou je van netwerken en verbinden, ben je een geboren projectleider en kan je je ondersteunend opstellen naar de diverse projectgroepen en stakeholders toe? Bekijk dan zeker het profiel van de programmamanager!

Of ben je flexibel ingesteld, wil jij bijdragen aan het behalen van een maximale vaccinatiegraad, zit data-analyse in je DNA en wil je een steentje bijdragen aan het doelgroepenbeleid in de regio? Misschien is de functie van populatiemanager dan iets voor jou?

Het functieprofiel van de programmamanager is hier te vinden:

pdf bestandFunctieprofiel programmamanager vaccinatiecentrum.pdf (204 kB)

Het functieprofiel van de populatiemanager is hier te vinden:

pdf bestandFunctieprofiel populatiemanager vaccinatiecentrum.pdf (185 kB)

Wegens het spoedeisend karakter van beide functies worden de kandidaturen vóór woensdag 27 januari, 12u, verwacht via delfien.schepens@elzscheldekracht.be.

Welke vorm van samenwerking wordt aangegaan (tijdelijke aanwerving, samenwerkingsovereenkomst voor zelfstandigen, detachering, interim) ligt nog voor ter bespreking en is mede afhankelijk van de kandidaturen. Iedereen die voldoet aan het profiel of een dergelijk profiel ‘in huis’ heeft dat onmiddellijk beschikbaar is, vragen we om een cv en een korte motivatie in te dienen via het bovenstaande adres.

Ook de duurtijd van de overeenkomst (vermoedelijk tot eind oktober 2021) en het tewerkstellingspercentage (mogelijks 1FTE per functie) wordt in een later stadium besproken.