QVAX opnieuw beschikbaar

  • 6 december 2021

Sinds afgelopen donderdag 2 december is QVAX opnieuw actief. Iedereen die in aanmerking komt kan zich vanaf dan op deze elektronische reservelijst inschrijven om sneller uitgenodigd te worden.

  • Een uitnodiging vanuit QVAX gaat na of het interval tussen de basis- en boostervaccinatie is verstreken en verloopt volgens dalende leeftijd (van oud naar jong). M.a.w. dezelfde vaccinatievolgorde als voor de gewone uitnodigingen.
  • Inschrijven op QVAX geeft geen garantie op een effectieve uitnodiging. Veel hangt af van de beschikbaarheid van capaciteit, vaccins of prioriteit voor andere inschrijvers op de wachtlijst (op basis van leeftijd en interval).
  • Wie in aanmerking komt, ontvangt een sms en e-mail met de vraag om snel te reageren, meteen online te bevestigen om een vrijgekomen plaats in te nemen en naar het vaccinatiecentrum te komen.

Opgelet: wie een dergelijke SMS en/of e-mail krijgt, dient deze eerst te bevestigen. Met je SMS en/of e-mail naar het vaccinatiecentrum komen, wanneer je nog geen concreet uurslot hebt gereserveerd, kan niet en heeft dan ook geen enkele zin.

Hoewel inschrijven al vanaf 2 december mogelijk is, zullen wij als vaccinatiecentrum de wachtlijst pas ten vroegste dinsdag 7 december in gebruik kunnen nemen. Wie zich eerder dan 7 december inschrijft, krijgt de voorlopige melding dat zijn/haar vaccinatiecentrum nog niet met QVAX werkt maar wel alvast opgenomen wordt op de reservelijst.

Ga naar QVAX!